Praktijk begeleiding IBKI examen

Als rijinstructeur moet je elke 5 jaar 6 theoretische en 2 praktijkpunten halen. Bij Rijschool-Petra helpen we je jou graag bij het behalen van je IBKI examen!

Praktijk begeleiding IBKI examen

Ondanks dat de meeste instructeurs prima lesgeven kan het een hoop stress veroorzaken. Zo erg dat ervaren instructeurs na 3x zakken het educatief traject moeten volgen. Om dit te voorkomen help ik hou bij het maken van een lesplan, en rijd ik mee om de puntjes op de i te krijgen zodat jij met een goed gevoel naar het IBKI examen gaat.

Tijdens de ondersteuning en het IBKI examen rij je met je eigen leerling in je eigen auto. Er zijn een aantal eisen waar de leerling aan moet voldoen net als de les die je gaat geven. Dit nemen we allemaal door tijdens onze eerste kennismaking.

Hoe gaat we te werk? We hebben eerst een kennismaking en bespreken welke les je wilt geven. Voor het lesplan komen we twee keer bij elkaar om een goed uitgewerkt lesplan te maken die bij jou past en voldoet aan de IBKI eisen. Ook maken we een beknopte lesplan die je tijdens je examen mag gebruiken mocht dit nodig zijn. Ook kijken we welke leermiddelen handig zijn om te gebruiken.

Dan gaan we oefenen in de praktijk. In totaal 8 uur en verdeeld in blokken. Net als met een rijbewijs leerling werken we met een logische opbouw waardoor je goed voorbereid naar het IBKI examen gaat.

Ontvang je liever eerst wat informatie?

Wil je liever eerst wat informatie ontvangen? Of wil je eerst met ons bellen voordat je begint met rijlessen?

Laat dan je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om je vragen te beantwoorden!

  • Kosten praktijk begeleiding €350 excl. BTW

    * op basis van rijden met eigen auto

  • Kosten IBKI examen €232
  • Kosten huur locatie €45

    Ongestoorde zaal, inclusief koffie & thee

Tijdens onze kennismaking reserveren we 2 uur voor het opstellen van een lesplan. Zo stellen we samen een plan op  zodat je goed bent voorbereid op het IBKI examen.

Naast de 2 uur durende kennismaking hebben we 8 uur voor praktijklessen.

Rijschool-Petra

Tijd om je rijbewijs te halen? Bij Rijschool-Petra krijg je uitgebreide ondersteuning zodat je veilig en goed voorbereid de weg op kan. Ook voor lessen in een automaat!

Contact