Algemene informatie

Onze werktijden zijn:
  • Maandag t/m vrijdag van 8.00u tot 17.00
  • Zaterdag alleen in overleg met de instructeur.
  • Zon- en feestdagen gesloten

De prijzen van diensten zijn gebaseerd op de kostprijzen die op dat moment bekend zijn. Verhogingen hiervan, die door de Rijschool niet konden worden voorzien ten tijde van het doen van de aanbieding c.q. Het tot stand komen van de overeenkomst, kunnen aanleiding geven tot prijsverhogingen.

Rijschool-Petra mag de prijs tussentijds verhogen als er onvoorziene en kostprijsverhogende omstandigheden plaatsvinden na de totstandkoming van de opdracht. Dit geldt voor alle pakketten, losse lessen/onderdelen en overige diensten die Rijschool-Petra aanbiedt.

Pakket mag in termijnen betaald worden.

Heb je een vraag voor ons? Wil je één van onze pakketten aanschaffen? Een intake-les aanvragen? Of ontvang je liever eerst wat informatie? Wij helpen je graag!

Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op!

Rijschool-Petra

Hugo de Grootstraat 1

9665 LK Oude Pekela

Als je binnen 24 uur geen reactie hebt ontvangen, neem dan via Whatsapp contact met ons op. Bekijk vooraf eerst je 'Ongewenste mail'. Onze e-mails kunnen wellicht hier terecht komen.

Rijschool-Petra

Tijd om je rijbewijs te halen? Bij Rijschool-Petra krijg je uitgebreide ondersteuning zodat je veilig en goed voorbereid de weg op kan. Ook voor lessen in een automaat!

Contact