Aanhangwagen rijbewijs binnen één dag halen?

Dan zit je hier op de goede plek! Wij zijn een ervaren rijschool met vrouwelijke en mannelijke rijinstructeurs en bieden een ruim aanbod in mogelijkheden om je rijbewijs te halen voor zowel je auto als je bromfiets rijbewijs!

Gevestigd in Oude Pekela!

Aanhangwagen rijbewijs

Aanhangwagen rijbewijs halen bij Rijschool-Petra? Wanneer je in het bezit bent van je autorijbewijs kun je binnen één dag je aanhangwagen rijbewijs halen door middel van een dagcursus. Je kunt ook kiezen voor twee dagdelen of losse lessen.

Voor het behalen van een BE rijbewijs volg je enkele praktijklessen in Winschoten waar ook je praktijkexamen plaats vindt. Om te zien of een dagcursus haalbaar is voor jou plannen we eerst een intake les van 1,5 uur. Wanneer je akkoord hebt voor een dagcursus, volg je 5 of 6 uur rijles en heb je aansluitend het praktijkexamen, of 2 dagdelen met aansluitend het examen. Passen losse lessen beter bij jou, dan maken we een planning voor een x aantal weken en werken zo naar je examen toe.

Om het examen te kunnen aanvragen moet je vooraf een gezondheidsverklaring indienen bij het CBR en de rijschool machtigen. Dit alles word tijdens de intake besproken inclusief het advies wat het beste bij jou past.

Prijzen

  • Intake les (90 minuten) €85
  • Pakket 5 uur inclusief praktijkexamen €650
  • Pakket 6 uur inclusief praktijkexamen €699
  • Losse les per 60 minuten €67,50
  • Losse les per 90 minuten €99
  • Praktijkexamen €325
  • Herexamen €325
  • Herexamen pakket 3 uur met 1x praktijkexamen €499

Intake les aanvragen?

Hoe weet je nou of Rijschool-Petra dé rijschool is voor jou? Nou, probeer het gewoon uit! 

Wil je zonder verplichtingen eerst ervaren hoe het is om bij ons rijles te nemen? Vraag een intake les aan en ervaar het zelf. Na je intake ontvang je advies in het traject dat je kunt gaan volgen om met succes je rijbewijs te behalen!

Heb je eerst een vraag over onze diensten, neem dan gerust contact met ons op!

PlanGo! De app voor je rijbewijs!

Bij Rijschool-Petra werken we met Plango!

Dit is een softwareprogramma speciaal ontwikkeld voor de rijscholen die superhandig is voor zowel de rijschool als de leerling. Bij dit systeem krijg je een app op de telefoon. Deze app stuurt je een dag voor de rijles een melden, zo mis je nooit een les! Ook kun je precies bijhouden wat je aan lessen hebt gehad en wat je nog aan tegoed staan hebt. Maar ook je betalingen kun je bijhouden, vorderingen of notities. Kortom superhandig en overzichtelijk!

De Plango App krijg je bij de Auto en bij de Bromfiets opleiding!

Rijschool-Petra

Tijd om je rijbewijs te halen? Bij Rijschool-Petra krijg je uitgebreide ondersteuning zodat je veilig en goed voorbereid de weg op kan. Ook voor lessen in een automaat!

Contact