Goed nieuws!

Het CBR begint vanaf 28 april 2021 weer met theorie-examens voor het behalen van je rijbewijs. Dit nadat zij een lange tijd gesloten waren vanwege het Corona-virus.

Goed nieuws dus voor alle leerlingen die graag hun theorie examen willen behalen. Bij Rijschool-Petra helpen wij leerlingen door een dagcursus aan te bieden. Ook hebben wij een breng en haal service voor deze dagcursus. Echter, moeten wij deze service vanwege de verwachte drukte iets anders invullen.

Vanwege drukte hebben wij besloten om leerlingen voorlopig wel naar de dagcursus te brengen, alleen moeten zij zelf voor vervoer terug zorgen. Mocht de cursus en het theorie examen niet op dezelfde dag vallen, dan dienen leerlingen op de examen dag zelf voor vervoer te zorgen.

Zodra de drukte voorbij is en de situatie het toelaat, zullen wij onze volledige haal en breng service weer gaan verlenen. Onze excuses voor het ongemak!

Heb je een vraag voor ons over de theorie examens? Wil je één van onze pakketten aanschaffen? Een proefles aanvragen? Of ontvang je liever eerst wat informatie? Wij helpen je graag!

Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op!

Rijschool-Petra

Hugo de Grootstraat 1

9665 LK Oude Pekela

Als je binnen 24 uur geen reactie hebt ontvangen, neem dan via Whatsapp contact met ons op. Bekijk vooraf eerst je 'Ongewenste mail'. Onze e-mails kunnen wellicht hier terecht komen.

Rijschool-Petra

Tijd om je rijbewijs te halen? Bij Rijschool-Petra krijg je uitgebreide ondersteuning zodat je veilig en goed voorbereid de weg op kan. Ook voor lessen in een automaat!

Contact