Rijschool-Petra - beter 100% rijles dan 30% korting

Bromfiets pakket

Als basis nemen we 4 uur om te bepalen hoe goed je kan rijden als er dan nog eventuele aanvulling nodig is zullen we dat in overleg doen.

  • 4 uur les
  • 1 praktijkexamen

De lessen plus het examen kan je op 1 dag of verspreid plannen.

€375,-

Losse onderdelen

€35,- Proefles/ intake + plannen (60 minuten)
€47,50 Losse les (60 minuten)
€190,- Praktijkexamen
€180,- Praktijk herexamen
€42,50 Theorie-examen
€125,- Individueel theorie-examen
€39,50 iTheorie oefenpakket
€80,- iTheorie oefenpakket met theorie-examen (alleen bij rijlespakket)

Theorie

Bij al onze pakketten krijg je een inlogcode voor de iTheorie examentrainingen en het Theorie-examen zelf.

Met iTheorie leer je met behulp van een digitaal theorieboek, vele filmpjes, deeltoetsen en 30 oefenexamens alles wat je moet weten om het theorie-examen met succes af te ronden.

Het theorie-examen voor je scooter moet je voor de eerste rijles behalen.

Het traject

Wanneer je gaat beginnen met bromfietsrijlessen moet je zorgen dat je eerst het theorie-examen haalt. Hierdoor heb je al basiskennis wanneer je met de praktijk begint.
Vervolgens ga je met je instructeur de weg op die je zal volgen in de auto. De instructeur geeft je aanwijzingen en beoordeelt je handelen. Vervolgens zal je het praktijkexamen afleggen en wanneer je daarvoor geslaagd bent mag je je rijbewijs ophalen.

Rijles en autisme

Heb je autisme, ADHD of heb je moeite met leren? Bij ons kan je hierbij extra worden ondersteund. Wij zijn een bij rijles-en-autisme.nl geregistreerde rijschool.

Lees meer >

Les camera

Heb je autisme, ADHD of heb je moeite met leren? Bij ons kan je hierbij extra worden ondersteund. Wij zijn een bij rijles-en-autisme.nl geregistreerde rijschool.

Lees meer >

Beginnen met rijden

Wanneer je 15,5 jaar oud bent mag je theorie-examen doen voor de bromfiets, en vanaf je 16e mag je beginnen met rijlessen en het praktijkexamen halen.

locaties

Rijlessen voor de scooter worden gegeven vanaf de rijschool. Het is je eigen verantwoordelijkheid om hier naar toe te komen. Voor het adres kijk onder op de pagina contact.

Onze scooter

De scooter